Home » Kick-box » Indulás szeptemberben!

Hamarosan megnyitjuk kapuinkat és minden jelentkezőt szívesen várunk!

 

KICK-BOX


Ha elszeretnéd sajátítani az ütések, rúgások rejtelmeit és akár versenyeken is szeretnél indulni akkor itt a helyed köztünk! Mi megtanítunk a versenyszerű küzdelem minden fortélyára hogy te lehess a legjobb!

 

NUNCHAKU


Nálunk lehetőséged van egy izgalmas új sportág kipróbálására és elsajátítására is! Használatával egy új világ nyílik meg számodra melyben kamatoztathatod ügyességedet, kreativitásod, ha esetleg híján vagy ezen képességeknek a gyakorlás során ez magától kialakul. Ezt a sportot bárki gyakorolhatja elvileg, legyen az gyerek vagy felnőtt, férfi vagy nő. Lehet szabadidős tevékenységként és verseny szinten is gyakorolni az edzéseinken.

 

ÖNVÉDELEM


Biztonságban szeretnéd tudni magadat és szeretteid?
Attól tartasz hogy nem tudod megvédeni magad vagy családod bármelyik tagját? Esetleg félted gyermekedet kiengedni az utcára egyedül, mert úgy gondolod hogy nem lesz képes megvédeni magát? Félsz kimenni az utcára sötétedés után?

Akkor itt a lehetőség!
Mi megtanítunk hogyan védd meg magad, mit tegyél ha esetleg megtámadnak! Hozd el gyermekedet is, hagy sajátíthassa el ő is az önvédelem fortélyait.

 


Jelentkezési lehetőség:  Szegedi Kiss István u. 18 szám alatt személyesen – Kedden és Pénteken 17:30-tól.