Home » Jelentkezés » Elindultunk!

KICK-BOX


Ha elszeretnéd sajátítani az ütések, rúgások rejtelmeit és akár versenyeken is szeretnél indulni akkor itt a helyed köztünk! Mi megtanítunk a versenyszerű küzdelem minden fortélyára hogy te lehess a legjobb!

Kick-box edzésen meg tanulhatod, hogyan győzd le az ellenfeled, ha küzdelemre kerül a sor, legyen az egy küzdőtéren (tatamin), semi-contact szabály rendszerben, vagy ringben K1. versenyen a “fairplay” szabályain belül, vagy akár az utcán egy sötét elhagyatott sikátorban ahol egyedül vagy és csak magadra számíthatsz.

A kick-box edzésen elsajátíthatod az ütések és rúgások egész arzenálját, cseleket, különböző taktikákat melyekkel félelmetes harcossá válhatsz, vagy csak nem kell féljél attól hogy valaki eléd ugrik a sötétben rád kiáltva (pénzt vagy életet!!) mert magabiztosan eltudsz bánni vele.

Itt lehetőség van hobbiszerűen gyakorolni, edzeni kedvtelésből kikapcsolódva a napi munka után vagy levezetni a stresszt, feszültséget kiszabadulva a mindennapi élet taposómalmából.

 

ÖNVÉDELEM


Biztonságban szeretnéd tudni magadat és szeretteid?
Attól tartasz hogy nem tudod megvédeni magad vagy családod bármelyik tagját? Esetleg félted gyermekedet kiengedni az utcára egyedül, mert úgy gondolod hogy nem lesz képes megvédeni magát? Félsz kimenni az utcára sötétedés után?